Menu
Your Cart

Batteriadapter

Batteriadapter för att använda Black&Decker / Porter Cable / Stanley batterier på Bosch verktyg. En adapter som underlättar vardagen om du är fast med en serie av batterier men behöver komplettera med en maskin av annat fabrikat men gärna slipper en ny serie laddare och batterier. Då är detta lö..
439.00 kr
Exkl moms:351.20 kr
Batteriadapter för att använda Black&Decker / Porter Cable / Stanley batterier på Craftsman verktyg. En adapter som underlättar vardagen om du är fast med en serie av batterier men behöver komplettera med en maskin av annat fabrikat men gärna slipper en ny serie laddare och batterier. Då är dett..
439.00 kr
Exkl moms:351.20 kr
Batteriadapter för att använda Black&Decker / Porter Cable / Stanley batterier på Dewalt verktyg. En adapter som underlättar vardagen om du är fast med en serie av batterier men behöver komplettera med en maskin av annat fabrikat men gärna slipper en ny serie laddare och batterier. Då är detta l..
439.00 kr
Exkl moms:351.20 kr
Batteriadapter för att använda Black&Decker / Porter Cable / Stanley batterier på Makita verktyg. En adapter som underlättar vardagen om du är fast med en serie av batterier men behöver komplettera med en maskin av annat fabrikat men gärna slipper en ny serie laddare och batterier. Då är detta l..
439.00 kr
Exkl moms:351.20 kr
Batteriadapter för att använda Black&Decker / Porter Cable / Stanley batterier på Ryobi verktyg. En adapter som underlättar vardagen om du är fast med en serie av batterier men behöver komplettera med en maskin av annat fabrikat men gärna slipper en ny serie laddare och batterier. Då är detta lö..
439.00 kr
Exkl moms:351.20 kr
Batteriadapter för att kunna använda Black&Decker 18V Li-ion serien med batterier i dom lite äldre Black&Decker verktygen med Nickel-kadmiumbatterier. Black&Decker har även samma batterier som Porter Cable och Stanley vilket gör att även dessa batterier passar. Se bild för adapter i..
439.00 kr
Exkl moms:351.20 kr
Batteriadapter för att använda Bosch batterier på Dewalt verktyg. En adapter som underlättar vardagen om du idag har Bosch som ditt favoritmärke men behöver komplettera med en Dewalt maskin men gärna slipper en ny serie laddare och batterier. Då är detta lösningen, använd samma batterier som du reda..
439.00 kr
Exkl moms:351.20 kr
Batteriadapter för att använda Bosch-batterier på Makita verktyg. En adapter som underlättar vardagen om du idag har Bosch som ditt favoritmärke men behöver komplettera med en Makita maskin men gärna slipper en ny serie laddare och batterier. Då är detta lösningen, använd samma batterier som du reda..
439.00 kr
Exkl moms:351.20 kr
Batteriadapter för att använda Bosch batterier på Milwaukee verktyg. En adapter som underlättar vardagen om du idag har Bosch som ditt favoritmärke men behöver komplettera med en Milwaukee maskin men gärna slipper en ny serie laddare och batterier. Då är detta lösningen, använd samma batterier som d..
439.00 kr
Exkl moms:351.20 kr
Batteriadapter för att kunna använda Dewalt 20V MAX batterier i vanliga  Dewalt 18V. Se bild för adapter information. Adaptern används i kombination med verktyg och batteri. Ej för laddning!Batteri ingår ej, endast adapter. ..
439.00 kr
Exkl moms:351.20 kr
Batteriadapter för att använda Dewalt batterier på Milwaukee verktyg. En adapter som underlättar vardagen om du idag har Dewalt som ditt favoritmärke men behöver komplettera med en Milwaukee maskin men gärna slipper en ny serie laddare och batterier. Då är detta lösningen, använd samma batterier som..
439.00 kr
Exkl moms:351.20 kr
Batteriadapter för att kunna använda Makita 18V Li-ion serien med batterier i dom lite äldre Makita verktygen med Nickel-kadmiumbatterier. Se bild för adapter information. Adaptern används i kombination med verktyg och batteri. Ej för laddning!Batteri ingår ej, endast adapter. ..
439.00 kr
Exkl moms:351.20 kr
Visar 1 till 12 av 20 (2 Sidor)